Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Κάννες: Άνδρας έκλεψε διαμάντια εκατομμυρίων και διέφυγε με τα πόδια

Υπό την απειλή όπλου και χειροβομβίδας άγνωστος έκλεψε διαμάντια αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ από κοσμηματοπωλείο στις Κάννες της γαλλικής Ριβιέρας και διέφυγε πεζός.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του εκτός από τα γυαλιά ηλίου που φορούσε. Εισήλθε σε ένα πολυτελές κοσμηματοπωλείο στην δημοφιλή Κρουαζέτ κι αρχικά υποδύθηκε τον πελάτη του καταστήματος.

«Ζήτησε να δει διαμαντένια κοσμήματα εκ μέρους ενός χορηγού. Η πωλήτρια τον υποπτεύτηκε και του έδωσε έναν κατάλογο» περιέγραψε ο εισαγγελέας.

Τότε εκείνος έβγαλε ένα αυτόματο πιστόλι και μια χειροβομβίδα και διέταξε τις δύο πωλήτριες να ανοίξουν τις βιτρίνες, σύμφωνα με τον εισαγγελέα. Οι ερευνητές δεν γνωρίζουν εάν η χειροβομβίδα ήταν αληθινή.

Ο κακοποιός ανάγκασε έναν από τους φρουρούς ασφαλείας, που βρισκόταν κοντά του, να πέσει στο πάτωμα. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας, που διήρκησε συνολικά περίπου 8 λεπτά, ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Reuters

Tags
Back to top button