Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Καναδάς: Συντηρητής πήγε να επισκευάσει καζανάκι και βρήκε πτώμα πίσω από τον τοίχο

Όπως μεταδίδει το BBC, ένας συντηρητής στο εμπορικό κέντρο, στο κέντρο του Κάλγκαρι, μετακίνησε ένα πάνελ από τον τοίχο προκειμένου να επισκευάσει ένα καζανάκι, κι έτσι ανακάλυψε το πτώμα, που ανήκει σε έναν ενήλικο άνδρα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν έχει προσδιοριστεί αιτία θανάτου ενώ χθες ήταν προγραμματισμένη η νεκροψία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κάλγκαρι δήλωσε στο CBC News πως είναι πιθανό κάποιος που για κάποιο λόγο ήταν στο σύστημα εξαερισμού έπεσε από ψηλά και εγκλωβίστηκε πίσω από τον τοίχο. Οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας πιθανότατα βρέθηκε εκεί μόνος του και δεν μπόρεσε να καλέσει βοήθεια.

Η έρευνα για τα αίτια θανάτου του θύματος και το πώς και γιατί κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο μέσα στον τοίχο είναι σε εξέλιξη.

Tags
Back to top button