Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Κάλπες στην Βρετανία: Στο 43% η πρόθεση ψήφου για τους Συντηρητικούς - Πάει για μεγάλη νίκη η Τ.Μέϊ

Δύο μέρες πριν τις εκλογές και μετά την επίθεση στο Μπόροου, η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τ.Μέϊ δείχνει έτοιμη να καταγάγει μια μεγάλη πολιτική νίκη και να δρομολογήσει με ασφάλεια την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ.

Σε  έρευνα της Opinium, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, δείχνει πως οι Συντηρητικοί οδεύουν να αυξήσουν την κοινοβουλευτική τους πλειοψηφία. Μάλιστα, το προβάδισμα των Συντηρητικών έναντι του Εργατικού Κόμματος διευρύνθηκε στις επτά εκατοστιαίες μονάδες, δηλαδή κατά μία μονάδα σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρείας, η οποία δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που έγινε στο σύνολό της μετά την επίθεση στο Λονδίνο που διέπραξαν ισλαμιστές την 3η Ιουνίου (4η-6η Ιουνίου) και παρουσιάζει τους Συντηρητικούς να συγκεντρώνουν το 43% της πρόθεσης ψήφου και τους Εργατικούς να χάνουν μία μονάδα και να συγκεντρώνουν το 36%.

Την ίδια στιγμή, λίγες ώρες πριν από τις βρετανικές εκλογές και με νωπές ακόμα τις μνήμες από το τρίτο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου, το Σάββατο, η Τερέζα Μέι φαίνεται διατεθειμένη να εξετάσει αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εάν αυτό χρειάζεται προκειμένου να καταπολεμηθεί ο ισλαμικός εξτρεμισμός.

Η πρωθυπουργός σημείωσε μάλιστα πως η Βρετανία οφείλει να κάνει περισσότερα για να περιορίσει τις κινήσεις φερόμενων ως εξτρεμιστών ακόμη και εάν δεν έχει επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να τους ασκεί ποινικές διώξεις.

 

Tags
Back to top button