Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Καλαμάτα: Εντοπίστηκε επιχείρηση «βιτρίνα» για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων

Το γραφείο της επιχείρησης ενός ηλικιωμένου στην Καλαμάτα δεν ήταν παρά «βιτρίνα» για την διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων και καπνού στην ευρύτερη περιοχή, την οποία ο 70χρονος Έλληνας διενεργούσε με την βοήθεια των δύο Αλβανών υπαλλήλων του ηλικίας 38 και 46 χρόνων.

Οι τρεις άνδρες αιφνιδιάστηκαν από την ξαφνική άφιξη αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τόσο το γραφείο στο οποίο εργάζονται, όσο και το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου επιχειρηματία. Συνολικά, κατέσχεσαν 29 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού βάρους 14,5 κιλών και 269 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης.Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο της πόλης για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την κατηγορία της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα. 

Την ίδια δίωξη άσκησε και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου σε έναν 48χρονο Βούλγαρο που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην πόλη, μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε. Στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με καπνό βάρους 430 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκε για να σταλεία στο αρμόδιο Τελωνείο.

Tags
Back to top button