Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης για Χατζηδάκη: Πολιτική απρέπεια να μας παραπέμπει σε Γενική Γραμματέα

«Δύο μέρες τώρα ακούω συναδέρφους σας να λένε, αφού ψηφίσατε τους νόμους, γιατί διαμρτύρεστε. Βεβαίως τους ψηφίσαμε, αλλά έχουμε την υποχρέωση να παρακολουθούμε για την πιστή εφαρμογή της ρύθμισης και την αποτελεσματικότητά της» είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1, προαναγγέλοντας στη συνέχεια κι άλλες τέτοιες παρεμβάσεις. «Με τις παρεμβάσεις μας (θα ακολουθήσουν κι άλλες και όχι μόνο από εμάς) προσπαθούμε να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις. Αυτό θέλουμε να διορθώσουμε. Η δουλειά του βουλευτή δεν είναι μόνο να χτυπάει παλαμάκια και να ψηφίζει νομοσχέδια».

Όταν ρωτήθηκε για την απάντηση του Κωστή Χατζηδάκη, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε πως «χαρήκαμε όλοι που σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 24 ώρες, απάντησε ένας υπουργός. Αν πρόκειται να απαντούν τόσο σύντομα, να το κάνουμε πιο συχνά. Μέχρι τώρα απαντούσαν μέσα στον μήνα, στο παρελθόν κάποιοι υπουργοί δεν απαντούσαν και ποτέ, όχι μόνο της Νέας Δημοκρατίας και άλλων κομμάτων, το ξέρουν αυτό και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες».


«Στην ουσία της απάντησης, αυτή ξεκινάει με το πως διασώθηκαν οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια... μα η ερώτηση η δική μας αφορούσε το πώς θα σωθεί ο κόσμος. Είχαμε κάνει 5 συγκεκριμένα ερωτήματα στα οποία δεν πήραμε απάντηση. Ήταν γενικόλογη απάντηση», ανέφερε ο κ. Κακλαμάνης.

Και συνέχισε με αιχμή προς τον υπουργό Οικονομικών, λέγοντας πως «έγινε και μια πολιτική απρέπεια του φίλου μου του Κωστή Χατζηδάκη, που μας παρέπεμπε σε μια ανακοίνωση που έβγαλε μια Γενική Γραμματέας του υπουργού Οικονομικών. Στους βουλευτές δεν απαντούν οι γραμματείς, απαντούν οι υπουργοί βάζοντας την υπογραφή τους απο κάτω. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Είναι αληθεια αυτό που αναφέρεται στην απάντηση πως μειώθηκε το ιδιωτικό χρέος στην πενταετία από τα 90 δισ. του ΣΥΡΙΖΑ στα 74. Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά είναι επίσης αλήθεια πως και με αυτή τη ρύθμιση, σήμερα τα 4 από τα 5 σπίτια βρίσκονται εν κινδύνω. Επίσης είναι αλήθεια πως δεν μπορείς να βρεις καν τους κυρίους των funds», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Tags
Back to top button