Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Κακιά Σκάλα: Η άγνωστη ιστορία των αθέατων πυροβολείων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - Δείτε βίντεο

Ανάμεσα στα Μέγαρα και την Κινέτα επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, κάθε οδηγός προσπερνάει μία από τις πιο άγνωστες πτυχές της ιστορίας της κατοχής και του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου: Τα γερμανικά πυροβολεία στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Δείτε το drone βίντεο και μάθετε την άγνωστη ιστορία των αθέατων πυροβολείων, περιηγηθείτε τόσο από ψηλά όσο και στο δαιδαλώδες εσωτερικό των πυροβολείων και δείτε σπάνιο υλικό από την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πριν οι Γερμανοί ανατινάξουν το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής.

Γλυφάδα: Επιτυχής η εξουδετέρωση βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Στο βίντεο, η ομάδα Up Stories συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Μίλλερ, καθώς και τον Γιώργο Τσάκα, Εφ. Υπολοχαγό του Ελληνικού στρατού και ιδρυτή της Railbiking in Greece, που βοήθησε με τις γνώσεις του όσον αφορά το δίκτυο των πυροβολείων στην Κακιά Σκάλα και την ιστορική σημασία του σιδηρόδρομου κατά την κατοχή, όσο και με την παραχώρηση σπάνιου φωτογραφικού υλικού της εποχής.

Δείτε το βίντεο του :

Tags
Back to top button