Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Κρήτη: Άνοιξε ο δρόμος στον ΒΟΑΚ μετά την κατολίσθηση

Προβλήματα δημιουργήθηκαν στην κυκλοφορία των οχημάτων στον ΒΟΑΚ Ηρακλείου μετά την έντονη βροχόπτωση που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος, να σημειωθούν κατολισθήσεις και να κλείσει στο ύψος του Φόδελε.

Ύστερα από περίπου δύο ώρες προβλημάτων που δημιούργησε η βροχή η ταλαιπωρία έλαβε τέλος αφού με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πολύ γρήγορα ενώ το φαινόμενο είχε ήδη υποχωρήσει.

Τα συνεργεία του δήμου Μαλεβιζίου και της Περιφέρειας Κρήτης καθάρισαν τον οδόστρωμα από μπάζα και βράχια που είχαν πέσει εξαιτίας κατολίσθησης που σημειώθηκε από το μπουρίνι που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής.

Η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις και ένας τεράστιος όγκος από χώματα είχε κλείσει τον δρόμο προς το Φόδελε.

Πλημμύρισε η Γαύδος από την έντονη βροχόπτωση - Έγινε ποτάμι το Σαρακήνικο

Τα φαινόμενα άρχισαν από νωρίς το πρωί να εκδηλώνονται και στη Γαύδο με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5 να έχουν δημιουργηθεί ποταμοί από τη βροχή και να έχουν πλημμυρίσει περιοχές της Γαύδου όπως το Σαρακήνικο.

Βίντεο που δημοσιεύει το neakriti.gr δείχνει τα νερά της βροχής να έχουν σχηματίσει ολόκληρο ποτάμι.

Tags
Back to top button