Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ενέκρινε την ανέγερση 1500 οικημάτων στην Δυτική Όχθη

Το Ισραήλ αποφάσισε σήμερα να προωθήσει τα σχέδια για την ανέγερση 1.500 νέων οικημάτων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εγκρίνοντας τη δημιουργία του πρώτου οικισμού από μια ισραηλινή κυβέρνηση εδώ και 25 χρόνια, γνωστοποίησε η μη κυβερνητική οργάνωση Ειρήνη Τώρα.
Η απόφαση αυτή ελήφθη μέσα στην περίοδο της επετείου του ισραηλινοαραβικού πολέμου των Έξι Ημερών, ο οποίος σήμανε την κατοχή και την έναρξη της διαδικασίας εποικισμού των παλαιστινιακών εδαφών.
Η Ειρήνη Τώρα, η ισραηλινή ΜΚΟ που γνωστοποίησε την απόφαση σήμερα, σημείωσε ότι η ίδια επιτροπή του υπουργείου Άμυνας αναμένεται να αποφανθεί αύριο Τετάρτη για ακόμη χίλιες οικιστικές μονάδες.
Η μεγάλη πλειονότητα των 1.500 οικημάτων στα οποία η επιτροπή έδωσε σήμερα την ενδιάμεση έγκρισή της, εν αναμονή της οριστικής έγκρισης μετά την ολοκλήρωση διαφόρων διαδικασιών, θα ανεγερθούν σε προϋπάρχοντες οικισμούς, που θα «νομιμοποιηθούν» αναδρομικά βάσει του ισραηλινού δικαίου.
Αντίθετα, οι 102 από τις 1.500 οικιστικές μονάδες θα αποτελέσουν τον πρώτο νέο ισραηλινό οικισμό που θα ανεγερθεί από μια ισραηλινή κυβέρνηση από το 1992, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΜΚΟ.

Tags
Back to top button