Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ισραήλ: Νεκρή 19χρονη αστυνομικός από την επίθεση σε σταθμό λεωφορείων

Οι Times of Israel έγραψαν ότι η σκοτώθηκε η 19χρονη Shira Suslik, αξιωματικός της Συνοριακής Αστυνομίας από τη Beersheba. Η νεαρή έχασε τη ζωή της όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε ένα McDonald’s στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων της νότιας πόλης και άνοιξε πυρ εναντίον όσων βρίσκονταν μέσα. Ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου από στρατιώτες των IDF, ταυτοποιήθηκε ως ο Ahmad al-Uqbi, 29 ετών, Ισραηλινός πολίτης από το μη αναγνωρισμένο χωριό των Βεδουίνων Uqbi, κοντά στη Hura. Λέγεται ότι έχει προηγούμενο ποινικό μητρώο.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom δήλωσε ότι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση και μεταφέρθηκαν για θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο Soroka, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας σε σοβαρή κατάσταση και τεσσάρων ανδρών σε μέτρια κατάσταση, οι οποίοι έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο. Άλλοι πέντε αναφέρονται σε καλή κατάσταση αφού χτυπήθηκαν από θραύσματα γυαλιού ή αμβλύ τραύμα, ενώ άλλοι τρεις αντιμετωπίστηκαν για οξύ άγχος, πρόσθεσε η MDA.

Ο Tarin Yaakobov, διευθυντής του υποκαταστήματος McDonald’s, δήλωσε στο Ynet ότι «ακούσαμε πυροβολισμούς και στη συνέχεια είδαμε τον τρομοκράτη να πυροβολεί με το όπλο του. Έσπασε όλα τα τζάμια. Κλείσαμε την πόρτα του καταψύκτη και κρυφτήκαμε μέσα. Κρατήσαμε την πόρτα κλειστή ώστε να μην μπορεί να μπει και 15 λεπτά αργότερα βγήκαμε ξανά έξω».

Ο νοσηλευτής Boris Mento δήλωσε ότι υπήρχε «μεγάλο χάος και αναστάτωση και κάποιοι από τους τραυματίες είχαν καταφύγει σε άλλα καταστήματα» μέσα στον σταθμό λεωφορείων. Οι πρώτοι ανταποκριτές τους περιέθαλψαν επί τόπου για να σταματήσουν την αιμορραγία πριν τους μεταφέρουν στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης, πρόσθεσε.

Tags
Back to top button