Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: «Δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω» μετά το ψήφισμα του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας

Ο Ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί δήλωσε σήμερα ότι η Ισλαμική Δημοκρατία «δεν θα κάνει πίσω ούτε ένα βήμα» από τις θέσεις της μετά την έγκριση ενός ψηφίσματος από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ / IAEA) που επικρίνει την Τεχεράνη, μετέδωσαν ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν θα υποχωρήσουμε»

«Στο όνομα του Θεού και του μεγάλου έθνους του Ιράν, δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα βήμα από τις θέσεις μας», είπε ο Ραϊσί σε ομιλία του στο νοτιοδυτικό Ιράν, αναφερόμενος στο ψήφισμα κατά της Τεχεράνης στον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας που εγκρίθηκε χθες, Τετάρτη.

Ένα βίντεο της ομιλίας του Ιρανού προέδρου μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι πέτυχαν να υιοθετηθεί χθες, Τετάρτη βράδυ, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΑΕ ένα ψήφισμα που ανακαλεί επίσημα στην τάξη την Τεχεράνη, με φόντο το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για να περισωθεί η διεθνής συμφωνία του 2015.

Νωρίτερα σήμερα το Ιράν ενημέρωσε τον ΔΟΑΕ για «την αφαίρεση 27 καμερών» παρακολούθησης των πυρηνικών του δραστηριοτήτων, απαντώντας στο ψήφισμα, ανακοίνωσε ο διεθνής οργανισμός.

Tags
Back to top button