Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ιδιοκτήτης «Reina»: «Οι ΗΠΑ γνώριζαν ότι θα γινόταν επίθεση σε νυχτερινό κέντρο του Βοσπόρου και το είχαν πει»

Οι ΗΠΑ γνώριζαν ότι επίκειται τρομοκρατική επίθεση την Πρωτοχρονιά, στην Κωνσταντινούπολη προσδιορίζοντας επίσης ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους τα νυχτερινά κέντρα στις όχθες του Βοσπόρου…

Συγκεκριμένα "Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν προειδοποιήσει για τρομοκρατική επίθεση πριν από  7-10 μέρες και είχαμε λάβει κάποια μέτρα ασφαλείας. Όλα όμως απέβησαν μάταια " αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Reina», Μεχμέτ Κοτσαρσλάν.

Πριν από λίγη ώρα επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα που κάνει διακοπές στη Χαβάη, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την επίθεση και τους νεκρούς και δήλωσε ότι έχει δώσει εντολή στις αρμόδιες αρχές να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους Τούρκους στις έρευνες που θα διεξάγουν για το μακελειό.

Το ερώτημα είναι βέβαια, πώς οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που γνώριζαν τι θα συμβεί δεν προστάτευσαν όσο έπρεπε τους στόχους, με κινητοποιηση των τουρκικών αρχών ασφαλείας. Ισως γιατί απλά δεν ήθελαν...

Tags
Back to top button