Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Στους 12 οι νεκροί από τον τυφώνα Florence- Συνεχίζονται οι καταστρφές (φωτο)

Μεγάλες καταστροφές και τουλάχιστον 12 νεκροί είναι μέχρι στιγμής ο απολογισμός της πρωτοφανούς ποσότητας νερού που έφεραν οι ισχυρές καταιγίδες στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ μετά το πέρασμα του τυφώνα Φλόρενς.

Τα επίπεδα του νερού σε ορισμένες πόλεις έφθασαν τα 60 εκατοστά έπειτα από δύο ημέρες αδιάκοπτων βροχοπτώσεων

Ο κυβερνήτης της Βόρειας Καρολίνας Ρόι Κούπερ έκανε λόγο για «ιστορικές ποσότητες νερού» και προειδοποίησε τους πολίτες που είχαν εκκενώσει να μην επιχειρήσουν ακόμη να επιστρέψουν στα σπίτια τους. 

Η καταιγίδα Φλόρενς έφθασε το πρωί της Παρασκευής στη Βόρεια Καρολίνα, συνοδευόμενη από ανέμους 150 χλμ/ώρα. Έκτοτε η ένταση των ανέμων έχει μειωθεί στα 75 χλμ/ώρα, όμως η βροχή είναι κατακλυσμιαία σε ορισμένες ζώνες της πολιτείας.

«Να ξέρετε ότι η στάθμη του νερού ανεβαίνει με ταχύτητα παντού, ακόμη και σε περιοχές που συνήθως δεν υποφέρουν από πλημμύρες» προειδοποίησε ο κυβερνήτης Κούπερ.

Πάνω από 1,7 εκατ. είναι οι εκτοπισμένοι, ενώ η θάλασσα κυριολεκτικά ανέβηκε στην ξηρά, μετατρέποντας πόλεις και καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε μία τεράστια λιμνοθάλασσα.


 

Tags
Back to top button