Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Ντ. Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Μάικλ Κόεν τον εκπροσώπησε στην υπόθεση με την Στ. Ντάνιελς

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο δικηγόρος του Μάικλ Κόεν, που βρίσκεται στη μέση μιας δικαστικής δίνης στην υπόθεση με την πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, τον εκπροσώπησε σε αυτή τη διαμάχη, στο πλαίσιο της οποίας ο Κόεν κατέβαλε το ποσό των 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι δεν είχε γνώση της πληρωμής που καταβλήθηκε στη Ντάνιελς από τον δικηγόρο του προκειμένου εκείνη να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ρεπουμπλικανό το 2006 και αρνείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την πορνοστάρ.

«Ο Μάικλ με εκπροσωπεί (...) σε ορισμένες υποθέσεις, όπως σε αυτήν την τρελή υπόθεση Στόρμι Ντάνιελς. Με εκπροσώπησε» δήλωσε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Έχω πολλούς δικηγόρους. Έχω δικηγόρους, είναι θλιβερό όμως έχω τόσους δικηγόρους, που δεν θα το πιστεύετε. Ο Μάικλ είναι ένας» εξ αυτών, συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button