Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Νέο χυδαίο παραλήρημα Τραμπ κατά Χάρις-"Τεμπέλα και σκ@@@νια " (Βίντεο)

Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει ακάθεκτος την προεκλογική του εκστρατεία εξαπολύοντας χυδαίες εκφράσεις, ύβρεις και λόγια πεζοδρομίου με στόχο την αντίπαλο του Κάμαλα Χάρις δίνοντας ρεσιτάλ πρωτοφανούς λαϊκισμού.

Σε μια συνάντηση με λατίνους ψηφοφόρους ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να μιλά για την… τεμπέλα Κάμαλα Χάρις. «Κοιμάται αυτή τη στιγμή» είπε μιλώντας στους υποστηρικτές του. «Δεν μπορούσε να διατηρήσει τον ρυθμό. Θα νόμιζε κανείς ότι όταν σου απομένουν 14 ημέρες, δεν θα κοιμόσουν» σημείωσε.

«Ποιος στο διάολο φεύγει όταν του απομένουν μόνο 14 μέρες; Και θα πάρει και μερικές μέρες ρεπό ακόμα. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι τεμπέλα όσο δεν πάει (“crazy as hell”). Έχει αυτή τη φήμη», είπε.

Στη συνέχεια άρχισε να λέει για το πόσο αριστερή είναι η Κάμαλα Χάρις, λέγοντας πως είναι πιο αριστερή από τον Μπέρνι Σάντερς και από την… Ποκαχόντας.

Αυτό που παρέλειψε τεχνηέντως να πει στους εύπιστους ψηφοφόρους ότι η Χάρις είχε προγραμματίσει να μαγνητοσκοπήσει μια σειρά από συνεντεύξεις που αναμένεται να κατακλύσουν τις οθόνες των αμερικανών ψηφοφόρων τις επόμενες 14 ημέρες.

Χυδαιότητα σε πρωτοφανή επίπεδα

Ο λαϊκιστής δισεκατομμυριούχος ποτέ δεν μιλούσε με ευπρέπεια, ειδικά στις ιδιωτικές του συνομιλίες, αλλά οι χυδαιότητες που λέει δημοσίως προκαλεί αίσθηση. 

Το Σάββατο μιλούσε για ώρα για τα γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ Άρνολντ Πάλμερ με το πλήθος να παρακολουθεί σαστισμένο και να γελά νευρικά.

Συνέχισε λέγοντας ότι η Κάμαλα Χάρις είναι «σκ@#$@#ια αντιπρόεδρος». Σε άλλη συνέντευξη τόνισε πως: «Η Χάρις είναι μια «αποτυχία που έχει λιγότερη ενέργεια από ένα κουνέλι», ενώ την έχει χαρακτηρίσει «τρελή», «ατημέλητη» ή ακόμα ένα «πραγματικό απόβρασμα».

Σε ένα podcast, ο Τραμπ εκμυστηρεύτηκε την έκπληξή του που ο πρώην μεγιστάνας του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις καταστράφηκε. Χρησιμοποίησε τη λέξη «schlonged», έναν άσεμνο όρο που αναφέρεται στο ανδρικό μόριο, λέξη που άφησε έκπληκτους τους ακροατές και θεατές του podcast.

Ο Τραμπ εξάλλου είναι είναι γνωστό ότι κοσμεί με διάφορα επίθετα τους αντιπάλους του: Sleepy-Joe για τον Τζο Μπάιντεν, Αλογομούρα για την Στόρμι Ντάνιελς που είχαν δικαστική διαμάχη, Χίλαρι η απατεώνισσα κ.α.

Ωστόσο, πλέον – και τη στιγμή που το αποτέλεσμα των εκλογών θα κριθεί στο νήμα – το επιτελείο του ανησυχεί για τον βωμολόχο Τραμπ. 

Tags
Back to top button