Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις στη Ρωσία - Στόχος εταιρεία κρυπτονομισμάτων

Πολωνία: Ένας Ουκρανός και ένας Λευκορώσος καταδικάστηκαν για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επέβαλαν κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτωνCryptex που έχει έδρα τον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες αλλά δραστηριοποιείται στη Ρωσία, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

Το Δίκτυο Καταπολέμησης Οικονομικών Εγκλημάτων του υπουργείου Οικονομικών θεωρεί το ρωσικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων PM2BTC ύποπτο για «νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι μας διεθνώς παραμένουμε ανένδοτοι στη δέσμευση μας, να αποτρέψουμε όσους διευκολύνουν το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, όπως οι εταιρείες PM2BTC και Cryptex, από το να λειτουργούν ατιμώρητα» δήλωσε ο Μπράντλεϊ Σμιθ, εκτελών χρέη υφυπουργού για τη μονάδα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και χρηματοοικονομικών πληροφοριών του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε την Πέμπτη (26/9) αμοιβές που φθάνουν έως και 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη ή την καταδίκη του Ιβανόφ, καθώς και του Τιμούρ Σαχμαμέτοφ για συμμετοχή στο διεθνικό οργανωμένο έγκλημα.
 

Επιπλέον, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προσφέρει αμοιβή έως και 1 εκατομμύριου δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό των ηγετών της PM2BTC και των αγορών κλεμμένων πιστωτικών καρτών PinPays και Joker's Stash.
 

Tags
Back to top button