Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

ΗΠΑ: Νεαρή καθηγήτρια αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στο διαδίκτυο

Άλλο ένα περιστατικό αποπλάνησης ανήλικου μαθητή από τη δασκάλα του στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στην πολιτεία της Βιρτζίνια, μία πρώην – πλέον – εκπαιδευτικός αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 20 ετών, μετά την ομολογία της ότι έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή, τον οποίο αποπλάνησε μέσω ανταλλαγής φωτογραφιών στο Instagram και στο Snapchat.

Η Αμέλια Τατ εργαζόταν στο δημοτικό σχολείο του Jouett στο Charlottesville και στην ομολογία της είπε πως ξεκίνησε τη διαδικασία αποπλάνησης το 2015, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματά της στον 13χρονο (σήμερα 15χρονο) μαθητή. Η σαρκική επαφή έλαβε χώρα σε μία αίθουσα διδασκαλίας, όταν ένα βράδυ του ζήτησε να παραμείνει στο σχολείο για να την βοηθήσει σε κάτι που ήθελε. 

Οι δυο τους, μάλιστα, ήρθαν σε επαφή άλλες δύο φορές, στο σπίτι της και στο γήπεδο που έπαιζε μπέιζμπολ ο μικρός με την ομάδα του. Η απρεπέστατη αυτή σχέση έληξε ένα χρόνο αργότερα, όταν η μητέρα του μαθητή είδε τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού της και κάλεσε την αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε αμέσως του θέματος, παρά το ότι η πρώην δασκάλα είχε φύγει από το σχολείο και οι επαφές τους από κοντά είχαν σταματήσει.

Tags
Back to top button