Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Γυναίκα κατηγόρησε για ασέλγεια... 9χρονο αγόρι (βίντεο)

Μια γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσε την άμεσο δράση για να καταγγείλει ένα 9χρονο αγόρι για σεξουαλική παρενόχληση. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα κατάστημα τροφίμων όταν η καταγγέλλουσα, Τεράζα Κλάιν, περίμενε τη σειρά της στο ταμείο. 

Το αγόρι περνούσε εκείνη τη στιγμή από πίσω της και η σχολική του σάκα άγγιξε τη γυναίκα. Η κυρία Κλάιν, θεωρώντας ότι την ακούμπησε ο νεαρός βγήκε έξω από το κατάστημα και κάλεσε την αστυνομία υποστηρίζοντας ότι ο πιτσιρικάς της «έπιασε τα οπίσθια». 

Ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο την κυρία Κλάιν να διαπληκτίζεται με την μητέρα του αγοριού έξω από το κατάστημα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν 20 περίπου λεπτά μετά δεν υπέβαλαν αναφορά. 

Το ζήτημα απασχόλησε ακόμα και μεγάλα ειδησεογραφικά δίκtυα, όπως οι Νew York Times, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι η κυρία Κλάιν είδε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο νεαρός δεν την αγγίζει και ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.

 
 

Tags
Back to top button