Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Επαναληπτικές εκλογές στην Τζόρτζια για μια θέση στο Κονγκρέσο (φωτό)

Ένας υποψήφιος των Δημοκρατικών προηγείται των Ρεπουμπλικάνων συνυποψηφίων του, στις εκλογές για την κάλυψη μιας έδρας στο Κογκρέσο για την πολιτεία της Γεωργίας (Τζόρτζια).

Η εκλογή του Τζον Όζοφ έχει συμβολική και πρακτική αξία, καθώς θα είναι ο πρώτος Δημοκρατικός που εκλέγεται για να εκπροσωπήσει τα βόρεια προάστια στην Ατλάντα, προπύργιο των Ρεπουμπλικανών από τη δεκαετία του 1970. Eνώ πήρε διαστάσεις και σε εθνικό επίπεδο, καθώς θεωρείται το πρώτο τεστ δημοτικότητας για τον νέο πρόεδρο...

Ο Τζον Όζοφ

Ωστόσο, ο 30χρονος με την πενιχρή πολιτική εμπειρία και το ευρηματικό σύνθημα Make Trump Furious (κάντε έξαλλο τον Τραμπ), φαίνεται πως δεν εξασφαλίζει την πλειοψηφία του 50%, που απαιτείται για εκλογή από τον πρώτο γύρο.

Ο ίδιος προηγείται των συνολικά 18 υποψηφίων (οι 11 Ρεπουμπλικανοί) για την έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ στα 185 από το σύνολο των 210 εκλογικών κέντρων εξασφαλίζει ποσοστό 48,3% των ψήφων.

Ο δεύτερο γύρος των εκλογών θα διεξαχθεί στις 20 Ιουνίου, ενώ θα έχει ως αντίπαλό του, την Κάρεν Χάντελ από τους Ρεπουμπλικάνους που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 19,5% των ψήφων.

Η Ρεπουμπλικανή Κάρεν Χάντελ θα αναμετρηθεί με τον Δημοκρατικό Τζον Όζοφ στις 20 Ιουνίου

Tags
Back to top button