Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο για την αύξηση του επιπέδου ασφαλείας των υποψηφίων προέδρων από την Βουλή των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων προχώρησε στην έγκριση πρότασης νόμου με την οποία οι υποψήφιοι στις προεδρικές εκλογές θα διαθέτουν ίδιο αριθμό πρακτόρων για την προστασία τους με τον εν ενεργεία πρόεδρο.

Το νομοσχέδιο είχε υποβληθεί τον Ιούλιο από Ρεπουμπλικάνους βουλευτές, μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας.

Σήμερα, πέντε μέρες μετά τη δεύτερη απόπειρα σε βάρος του, το κείμενο εγκρίθηκε ομόφωνα.

Ο διευθυντής της Μυστικής Υπηρεσίας, που είναι αρμόδια για την προστασία των πολιτικών, θα πρέπει «να εφαρμόζει τα ίδια κριτήρια για να καθορίζει τον αριθμό των αναγκαίων πρακτόρων για την προστασία των προέδρων, των αντιπροέδρων, των κυριότερων υποψηφίων για την προεδρία και την αντιπροεδρία», αναφέρεται στο κείμενο αυτό.

Προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή, το νομοσχέδιο πρέπει να ψηφιστεί και από τη Γερουσία.
 

Tags
Back to top button