Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΗΠΑ: Έφυγε από τη ζωή ο τηλεοπτικός «Ταρζάν» Ron Ely

Στον τηλεοπτικό ρόλο του υποδυόταν απόφοιτο πανεπιστημίου που είχε κουραστεί από τους ανθρώπους και είχε αποφασίσει να επιστρέψει στη ζούγκλα της Αφρικής στην οποία είχε μεγαλώσει.

Όπως μάλιστα έλεγε στις συνεντεύξεις του ο Ely, γύριζε ο ίδιος, χωρίς κασκαντέρ, ακόμα και τις δύσκολες σκηνές, με τίγρειςχιμπαντζήδες και άλλα ζώα της άγριας φύσης.

Η κόρη του Kirsten Casale Ely ανακοίνωσε τον θάνατό του στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, γράφοντας σε ανάρτηση: «Ήταν ηθοποιός, συγγραφέας, προπονητής, οικογενειάρχης και ηγέτης».

Το ειδύλλιο των καλλιστείων του 1980 μετατράπηκε σε τραγωδία το 2019

Η 62χρονη τότε σύζυγός του, Valerie Lundeen Elyμαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 30χρονο γιο τους, Cameron Ely, ο οποίος κατόπιν πυροβολήθηκε από την αστυνομία και υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Ely γνώρισε τη ValerieΜις Φλόριντα τότε και υποψήφια για τον τίτλο της Μις Αμερικής, ως παρουσιαστής στα καλλιστεία. Παντρεύτηκαν το 1984 και απέκτησαν τρία παιδιά

Ο εφιάλτης που ξεκίνησε για τον Ely ίσως συνοψίζεται στα λόγια του εισαγγελέα John Burris: «Αν δεν είχε όπλο ο γιος του, με ποια λογική τον πυροβόλησαν; Το γεγονός ότι υποψιάστηκε η αστυνομία ότι ενεπλάκη σε κάποια εγκληματική δραστηριότητα με τη μητέρα του δεν δικαιολογεί τον θάνατο».

Συνδέθηκε αναπόσπαστα με τον ρόλο του Ταρζάν και για την υπόλοιπη καριέρα του έκανε σύντομες εμφανίσεις στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο ενώ αποσύρθηκε το 2001 για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

 

Tags
Back to top button