Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ημαθία: Συνελήφθη Πακιστανός για διακίνηση και πώληση λαθραίου καπνού και τσιγάρων

Προσπάθησαν να ξεφύγουν μόλις είδαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας να τους πλησιάζουν αιφνιδιαστικά για έλεγχο δυο Πακιστανοί που πωλούσαν μεγάλες ποσότητες λαθραίου καπνού και τσιγάρων σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά μόνο ο ένας τα κατάφερε.

Ο 26χρονος ξέφυγε την τελευταία στιγμή και αναζητείται, αλλά τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές. Αντίθετα, ο 27χρονος ομοεθνής του έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με το λαθραίο εμπόρευμά τους. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν 725 πακέτα τσιγάρων και 223 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών και 150 γραμμάριων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Τα αδασμολόγητα προϊόντα εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ ο 27χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

Tags
Back to top button