Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Τροχαίο ατύχημα με τρεις 22χρονες τραυματίες -Η μία εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση

Μια 22χρονη, μεταφέρθηκε πολυτραυματίας, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών λόγω τροχαίου ατυχήματος που έγινε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, η 22χρονη κοπέλα επέβαινε μαζί με ακόμα δύο 22χρονες και έναν μεσήλικα σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του.

Τροχαίο στην Ηλεία: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η 22χρονη


Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρότερα και οι άλλες δύο 22χρονες οι οποίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής κι από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της μιας εκ των τριών 22χρονων, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου και παραμένει νοσηλευόμενη. Οι άλλες δύο 22χρονες, πήραν εξιτήριο.

Tags
Back to top button