Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ηλεία: «Ξάφρισαν» παιδικό σταθμό στη Γαστούνη

«Πεινασμένοι» διαρρήκτες έβαλαν στο στόχαστρό τους τις εγκαταστάσεις ενός παιδικού σταθμού στη Γαστούνη και άρπαξαν όσα τρόφιμα είχαν συγκεντρώσει οι υπεύθυνοι για τα παιδάκια, με αποτέλεσμα να μείνουν... νηστικά έως ότου γίνει ο απαραίτητος ανεφοδιασμός!

Οι ασυνείδητοι δράστες βρήκαν ευκαιρία να “χτυπήσουν” από το απόγευμα της Δευτέρας που έκλεισε ο σταθμός, ως το πρωί της Τρίτης που άνοιξε και πάλι. Στο διάστημα αυτό,  παραβίασαν την κεντρική πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό του χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και άρπαξαν τρόφιμα αξίας 1.000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού κάλεσαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που ερευνούν την κλοπή και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

*** Το κτίριο ενός αγροτικού συνεταιρισμού στη Χίο έβαλε στο μάτι ένας νεαρός “κυνηγός” χαλκού, ο οποίος διέρρηξε την είσοδο και ξήλωσε όλα τα καλώδια παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που του απέφεραν χαλκό αξίας 1.500 ευρώ, ενώ ανάλογες είναι και οι ζημιές που προκάλεσε στις εγκαταστάσεις! Η λεηλασία του συνεταιρισμού εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια που συνέλαβε τον 22χρονο δράστη, στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χίου άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή και φθορά.

Tags
Back to top button