Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Η Χίος στη δίνη των παράνομων μεταναστών: Μαροκινός μαχαίρωσε Αλγερινό

Καθημερινά τείνουν να γίνουν τα αιματηρά περιστατικά μεταξύ παράνομων μεταναστών στα νησιά του Α. Αιγαίου. Αυτή τη φορά ένας Μαροκινός (ο οποίος δηλώνει την «στάνταρ» ηλικία των 17 ετών) μαχαίρωσε ένα Αλγερινό

Πιο συγκεκριμένα  τα ξημερώματα της Πέμπτης τον καταυλισμό της Σούδας στην Χίο ένας Μαροκινός,  τραυμάτισε βαριά έναν 27χρονο Αλγερινό με αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δυο παράνομοι  μετανάστες που διέμεναν στον καταυλισμό ήρθαν στα χέρια για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι, αλλά ξαφνικά ο "17χρονος" άρχισε να χτυπάει τον αντίπαλό του με το αιχμηρό εργαλεία, καταφέροντάς του σοβαρά στον θώρακα και στο πόδι! 

Ο 27χρονος παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο και διακομίστηκε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα στον θώρακα απείχε μόλις ελάχιστα εκατοστά από την καρδιά του!

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η κατάστασή του είναι σταθερή, ενώ ο "ανήλικος" παρ' ολίγον δολοφόνος του συνελήφθη μετά από πολύωρες έρευνες και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου κατηγορούμενος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μετα απο μια μικρής διάρκειας κράτηση ως "ανήλικος" θα αφεθεί ελεύθερος.

Όλους αυτούς του παράνομους μετανάστες ψάχνει τρόπους η κυβέρνηση να τους μεταφέρει στην περίφημη "ενδοχώρα". Για απέλαση βέβαια ούτε λόγος.

Tags
Back to top button