Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «ρεβάνς» Γεωργιάδη για Κασσελάκη: «Ό,τι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «χτύπησε» ξανά στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας ένα δεικτικό σχόλιο για τη γυμναστική του Στέφανου Κασσελάκη εν όψει της συμμετοχής του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Spetses Mini Marathon.

Μάλιστα, θυμήθηκε την περίοδο κατά την οποία τού είχε ασκηθεί δριμεία κριτική για το γεγονός ότι παίζει τένις, αποτρέποντας τους «αριστερούς συντρόφους» να ανακαλέσουν για όσα τού είχαν καταλογήσει στο παρελθόν αναφορικά με τις αθλητικές του συνήθειες.

«Προτείνω στους “συντρόφους” να αρχίσουν να διαγραφούν όσα μου έλεγαν όταν είχα ανεβάσει το τένις που έπαιζα και ότι έτσι δεν γίνεται πολιτική. Τελικά στη ζωή ό,τι κοροϊδεύεις, λούζεσαι σύντροφοι της Αριστεράς και της Προόδου», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

Tags
Back to top button