Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η Κίνα αντιτίθεται «σε οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου»

Η Κίνα αντιτίθεται σε οποιαδήποτε παραβίαση της κυριαρχίας του Λιβάνου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών στον ιστότοπό του, η οποία εκδόθηκε σήμερα μετά την ανακοίνωση χθες, Σάββατο, του θανάτου του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού την Παρασκευή.

Η Χεζμπολάχ, ισχυρό σιιτικό κίνημα του Λιβάνου που πρόσκειται στο Ιράν και είναι σύμμαχος της παλαιστινιακής Χαμάς, η οποία βρίσκεται σε πόλεμο με το Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, επιβεβαίωσε χθες, Σάββατο, τον θάνατο του χαρισματικού ηγέτη της σε ισραηλινό βομβαρδισμό πρωτοφανούς ισχύος την Παρασκευή στα νότια προάστια της Βηρυτού, που είναι το προπύργιο του κινήματος.

Ο Λίβανος προετοιμάζεται για το τελευταίο αντίο στον Νασράλα - Όλα τα φώτα στον Χασέμ Σαφιεντίν ως νέο ηγέτη της Χεζμπολάχ

“Η Κίνα παρακολουθεί την υπόθεση αυτή με μεγάλη προσοχή και ανησυχεί βαθιά για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή”, αναφέρεται στην ανακοίνωση εκπροσώπου του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών.

“Η Κίνα καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ιδιαίτερα τοΙσραήλ, να λάβουν άμεσα μέτρα για να ηρεμήσει η κατάσταση και να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της σύγκρουσης ή ακόμη το να βγει εκτός ελέγχου”, σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας στον ιστότοπό του.

Η Κίνα “αντιτίθεται και καταδικάζει κάθε ενέργεια που βλάπτει αθώους πολίτες και αντιτίθεται σε κάθε κίνηση που επιδεινώνει τη σύγκρουση”, προσθέτει.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι εξαπέλυσε “δεκάδες” νεές επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Συνολικά 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 195 τραυματίστηκαν στα χθεσινά ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο, ανακοίνωσε χθες το βράδυ το λιβανικό υπουργείο Υγείας.

Tags
Back to top button