Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ελληνική παραλία-όνειρο που φτάνεις δύσκολα, αλλά δεν φεύγεις ποτέ (εικόνες, βίντεο)

Η επιλογή είναι δύσκολη- για την ακρίβεια, πολύ δύσκολη. Βλέπετε, η Ελλάδα είναι γεμάτη από πάρα πολύ εντυπωσιακές παραλίες από τη μία πλευρά της μέχρι την άλλη και το να διαλέξεις τις 5-10 καλύτερες μοιάζει με εγχείρημα καταδικασμένο ν’ αποτύχει.

Ωστόσο, υπάρχει μια παραλία η οποία περνάει αυτομάτως στον… τελικό, κι ας μην είναι από τις πιο προβεβλημένες σαν το Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας ή το Ναυάγιο στην Ζάκυνθο: το «κρυμμένο» μυστικό των Αντίπαξων, στο οποίο όποιος πάει απλά δε γίνεται να το ξεχάσει.

Μιλάμε για το Βουτούμι. Μια παραλία που τα τιρκουάζ και λουλακί νερά της κάνουν την Καραϊβική να… κοκκινίζει από ντροπή, καθώς μιλάμε, πραγματικά, για έναν υπέροχο τοπίο.

Όπως επισημαίνει το menshouse.gr, η βλάστηση με τα υψηλά κυπαρίσσια να καλύπτουν μια μεγάλη έκταση περιμετρικά του νερού συντελεί στη δημιουργία μιας κινηματογραφικής, θαρρείς, εικόνας, η οποία σου χαράσσεται στο μυαλό για πάντα.

Δεν είναι τυχαίο πως το Βουτούμι συμπεριελήφθη από την Telegraph προ τριετίας στο τεράστιο αφιέρωμά της για τις εντυπωσιακότερες «κρυμμένες» παραλίες του κόσμου, αποθεώνοντας το ελληνικό νησί του Ιονίου γι’ αυτό του το «διαμάντι».

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν πάει εκεί θα σας επιβεβαιώσουν το αυτονόητο: δεν είναι μια απλή παραλία, αλλά κάτι τόσο εντυπωσιακό που σε κάνει να πείθεσαι πως ο παράδεισος είναι πέρα για πέρα αληθινός.

Τουλάχιστον ο επίγειος…

Tags
Back to top button