Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η διάσταση απόψεων μεταξύ ΔΝΤ και ευρωζώνης για την ελληνική οικονομία

Παράγοντες της ευρωζώνης κατέστησαν σήμερα περισσότερο παρά ποτέ σαφές ότι υπάρχει διάσταση απόψεων με το ΔΝΤ σε ό,τι αφορά το θέμα της Ελλάδας.

Όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι της ευρωζώνης, οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία είναι εξαιρετικά απαισιόδοξες και δεν λαμβάνουν υπόψη τις θετικές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Οι ίδιοι κύκλοι, ωστόσο, δηλώνουν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποιες κινήσεις καλής θέλησης όσον αφορά το ελληνικό χρέος, υπό τον απαράβατο όρο ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Τέλος, πηγές της ευρωζώνης βεβαιώνουν ότι εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με την ελληνική πλευρά ούτως ώστε να μπορέσουν να φτάσουν, το ταχύτερο δυνατό, σε μία λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές.

Tags
Back to top button