Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Η απάντηση του Β.Πούτιν με γεγονότα & αποδείξεις στις κατηγορίες δημοσιογράφου για «αντιαμερικανική στάση» (βίντεο)

Βίντεο από την απάντηση του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν σε Αμερικανίδα δημοσιογράφο στην συνάντηση του Βακάι Κλαμπ το 2017, που τον κατηγόρησε για «για προώθηση στερεοτύπων κατά των ΗΠΑ»

Έτσι λοιπόν ο Ρώσος ηγέτης απάντησε. «Έχει ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένυ αντιρωσική προπαγάνδα στις ΗΠΑ. Ξεκίνησε υπό την προεδρία Ομπάμα και συνεχίζεται σήμερα. Γιατί εκπλήσεσται από την κριτική μας στάση; Κάποιος έχασε και κέρδισε ο Ν.Τραμπ και κατηγορήθηκε ακόμα και για αυτό η Ρωσία.Οποιαδήποτε αποτυχία την χρεώνετε στην Ρωσία. Ακριβώς αυτό γίνεται. Ψάχνουν για ρωσικό ίχνος και το βρίσκουν αμέσως!»

Για να συνεχίσει: «Μιλάμε όμορφα και ωραία οι δυό μας και παρουσιάζω τις θέσεις μας. Δεν προωθώ στερότυπα αλλά παρουσιάζω γεγονότα. Παράδειγμα τα χημικά όπλα έχουν εξαλειφθεί; Είναι στερεότυπο ή γεγονός; Είναι γεγονός.Οι ΗΠΑ ανέβαλαν την καταστροφή τους για το 2023!Ζήτησα την καταστροφή του πλουτωνίου. Στερεότυπο ή γεγονός; Είναι γεγονός. Αντίθετα οι ΗΠΑ δρουν μονομερώς και αλλάζουν τις συμφωνίες μονομερώς. Όταν έδωσα πρόσβαση σε όλους τους δυτικούς να επιθεωρήσουν τις πυρηνικές μας εγκαταστάσεις ήταν αυτό στερεότυπο κατά της Αμερικής; Ήταν γεγονός.»

 

Tags
Back to top button