Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γραμμένος: Στο Ναυτικό Νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις

Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος μετά το άγριο επεισόδιο στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Γραμμένος μετέβη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις και εν συνεχεία θα προβεί σε δήλωση για το συμβάν που σημειώθηκε στο κοινοβούλιο.

Ο Βασίλης Γραμμένος είναι βουλευτής, εκλεγμένος στην Περιφέρεια Α Αθήνας με την Ελληνική Λύση και πιο συγκεκριμένα διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Βελόπουλου.

Πώς έγινε το επεισόδιο στη Βουλή

Το πρωτοφανές, για τα ελληνικά πολιτικά δρώμενα, περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Ο κύριος Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο Κωνσταντίνος Φλώρος με εντολή Κωνσταντίνου Τασούλα προσήχθη από τη φρουρά της Βουλής και οδηγήθηκε με την διαδικασία του αυτοφώρου στη ΓΑΔΑ, καθώς, έχει παραβεί το άρθρο 157 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο, η βιαιοπραγία εναντίον βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του αποτελεί κακούργημα.

Tags
Back to top button