Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γορτυνία: Αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στον πάγο - Ρυμουλκήθηκαν από εθελοντές Πολιτικής Προστασίας (φωτό)

Την πρωτοχρονιά το μεσημέρι, λίγο πριν τις 3.00, οι εθελοντές πολιτικής προστασίας Γορτυνίας κλήθηκαν τηλεφωνικώς απο το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας για να ρυμουλκήσουν οχήματα τα οποία είχαν ακινητοποιοιθεί λίγο πριν την Ελάτη Γορτυνίας, λόγω παγετού.

Στο σημείο κατέφθασε ένα όχημα των εθελοντών και περιπολικό απο το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου, με αποτέλεσμα στην επόμενη μια ώρα είχαν ρυμουλκηθεί 3 οχήματα σε δύσκολο σημείο.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι εθελοντές ανακοίνωσαν ότι ο δρόμος απο την διασταύρωση μετά την Στεμνίτσα (βίλλες) μέχρι την Ελάτη εχεί κλείσει με εντολή της αστυνομίας.

Σε δέυτερο συμβάν, περίπου στις 7.00 το απόγευμα κλήθηκαν ξανά απο το Αστυνομικό Τμήμα Δημητσάνας, διότι στο ίδιο σημείο ακινητοποιήθηκαν ξανά δύο οχήματα, ενώ ταυτόχρονα δέχθηκαν τηλεφώνημα και απο αστυνομικό του Τμήματος Λεβιδίου όπου ζητήθηκε βοήθεια για την ρυμούλκηση των 2 οχημάτων.

Στο σημείο κατέφθασε όχημα της ομάδας καθώς και περιπολικό απο το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου και ένα πυροσβεστικό όχημα απο το κλιμάκιο Νυμφασίας.

Τα οχήματα ρυμουλκήθηκαν απο το όχημα της ομάδας και συνέχισαν την διαδρομή τους.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Tags
Back to top button