Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γλυφάδα: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης που είχε ψεκάσει αστυνομικούς

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από έναν περίπου μήνα ο δράστης που ψέκασε αστυνομικούς στην Γλυφάδα.

Πρόκειται για τον 57χρονο με καταγωγή από την Αρμενία, ο οποίος στις 15 Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Πανιωνίας στη Γλυφάδα. Ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν σε περιπολία αντιλήφθηκε το όχημα που έφερε κλεμμένες πινακίδες. Το σταμάτησαν και τότε ο οδηγός ψέκασε με σπρέι τους δύο αστυνομικούς. Τελικά μετά από επέμβαση άλλων δύο αστυνομικών κατάφεραν να τον συλλάβουν, ωστόσο δεν τον κράτησαν για πολύ, αφού λίγες ώρες αργότερα ο 57χρονος είχε καταφέρει να αποδράσει μέσα από το κρατητήριο του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας.

Ο δράστης αναζητείτο από 22-11-2012 ως δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, από το οποίο είχε λάβει άδεια και ουδέποτε επέστρεψε.  Εξέτιε ποινή κάθειρξης 24 ετών για ληστείες, βιασμό, σωματικές βλάβες, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Tags
Back to top button