Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γυναίκα έστειλε προσκλητήρια πριν την πρόταση γάμου εξαιτίας ενός... κουίζ στο Facebook

Μια γυναίκα άφησε άφωνους τους φίλους της, όταν έστειλε τα προσκλητήρια πριν ο φίλος της τής κάνει πρόταση γάμου. Και σύμφωνα με έναν από αυτούς, αποφάσισε να προβεί σε αυτή την πράξη ύστερα από ένα κουίζ στο Facebook!

Το κουίζ που έκανε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης της έβγαλε ως αποτέλεσμα ότι θα παντρευτεί τον ίδιο χρόνο, οπότε το πήρε απόφαση και άρχισε να σχεδιάζει την ημέρα του γάμου της. Μόνη της...

Η σχέση της με τον σύντροφό της κρατούσε λίγα χρόνια και η φίλη της παρόλο που χάρηκε, μπερδεύτηκε όταν έμαθε ότι ο φίλος της δεν είχε κάνει πρόταση. Η προετοιμασία για τον γάμο ξεκίνησε μετά το κουίζ στο Facebook, ενώ λίγο αργότερα έστειλε τα προσκλητήρια μέσω Instagram.

Η φίλη της μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook, με αρκετές από τις απαντήσεις να θεωρούν κάτι τέτοιο φυσιολογικό. Ένας έγραψε «Αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για τον γάμο 6 μήνες πριν αρραβωνιαστούμε», ενώ ένας άλλος έγραψε «Η προετοιμασία του γάμου πριν την πρόταση δεν είναι τίποτα φοβερό, αν και οι δυο έχουν συμφωνήσει σε αυτό. Αλλά το να στέλνεις προσκλητήρια από μόνη σου είναι λίγο παράξενο».

Tags
Back to top button