Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα»

Την ικανοποίησή του σε γενικές γραμμές, για την κατάσταση στη χώρα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης.

"Σήμερα είναι η 7η μέρα κακοκαιρίας. Ελπίζουμε να είναι και η τελευταία, χωρίς να λέμε φυσικά ότι τα προβλήματα θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Η κατάσταση ωστόσο είναι σχετικά καλή, καθώς δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα κυρίως σε ό,τι αφορά δηλαδή την κυκλοφορία στους δρόμους και στους κεντρικούς οδικούς άξονες. Υπάρχει μια κανονικότητα και έτσι ευχόμαστε να πάει και μέχρι το βράδυ", σημείωσε ο κ. Καπάκης.

Παρόλαυτα, όπως είπε, "σήμερα θα έχουμε μια δύσκολη μέρα, όπως ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, η οποία έκανε λόγο για βροχές, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους ενώ και ο παγετός στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα συνεχιστεί".

Πρόσθεσε επίσης ότι οι περιοχές που αντιμετώπισαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα ήταν οι Σποράδες και η Εύβοια.

"Οι φορείς είναι όλοι σε πλήρη ετοιμότητα και για το νέο κύμα κακοκαιρίας έτσι ώστε αν υπάρξουν προβλήματα να μπορούν να τα αντιμετωπίσουν", συμπλήρωσε.

Ο κ. Καπάκης επεσήμανεότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη κακοκαιρία τόσο σε ένταση όσο και σε διάρκεια και έκταση και ότι καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για την ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε μια έκτακτη κατάσταση.

Tags
Back to top button