Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γερμανία: Στο «μικροσκόπιο» 26χρονος Τυνήσιος για εμπλοκή στην επίθεση με φορτηγό στο Βερολίνο

Τυνήσιος 26 ετών έχει προσαχθεί από τη γερμανική αστυνομία που διεξάγει έρευνα για το εάν ο νεαρός έπαιξε κάποιον ρόλο στην επίθεση με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, όπου σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας είπε ότι αργά το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί ερεύνησαν το δωμάτιο του Τυνήσιου, ο οποίος είχε δειπνήσει με τον συμπατριώτη του, Άνις Άμρι, στις 18 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα ο Άμρι εξαπέλυσε την επίθεσή του.

«Πρόκειται για έναν 26χρονο Τυνήσιο. Διεξάγουμε έρευνες για την πιθανή συμμετοχή του στην επίθεση», είπε η εκπρόσωπος.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ωστόσο δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ώστε να του ασκηθεί δίωξη για τρομοκρατία. Σε άλλη ανακοίνωση η εισαγγελία διευκρίνισε ότι ο Τυνήσιος συνελήφθη για απάτη σχετική με κοινωνικά επιδόματα.

Η εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι οι αρχές εξετάζουν ορισμένες «συσκευές επικοινωνιών» που εντοπίστηκαν κατά την έρευνα σε διαμέρισμα που ανήκει σε άλλον άνδρα ο οποίος είχε έρθει σε επαφή με τον Άμρι.

Tags
Back to top button