Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Παρανάλωμα του πυρός σταθμός της πυροσβεστικής

Ένας νέος πυροσβεστικός σταθμός στη Γερμανία καταστράφηκε από πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το ειρωνικό είναι όμως ότι το κτίριο δεν διέθετε σύστημα συναγερμού για πυρκαγιά.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στον πυροσβεστικό σταθμό Σταντάλεντορφ στην Έσση και κατέστρεψε την αίθουσα εξοπλισμού και πάνω από δέκα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ανεβάζουν τη ζημιά σε 20 με 24 εκατομμύρια ευρώ, αναφέρει το Euronews.

Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa ότι δεν είχε εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού πυρκαγιάς στο κτίριο επειδή οι ειδικοί έκριναν ότι δεν ήταν απαραίτητο.

Ο σταθμός είχε εγκαινιαστεί πριν από λιγότερο από έναν χρόνο.

Η φωτιά φαίνεται ότι ξέσπασε σε όχημα έκτακτης ανάγκης, το οποίο είχε μπαταρίες ιόντων λιθίου. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι εξαπλώθηκε στον χώρο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Tags
Back to top button