Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γένοβα: Έρευνα σε βάρος 20 ανθρώπων για την κατάρρευση της γέφυρας

Ερευνάται η ευθύνη ανωτάτων ιθυνόντων και μάνατζερ της ιδιωτικής Εταιρίας Αυτοκινητοδρόμων (Autostrade per l'Italia), καθώς και στελεχών του υπουργείου υποδομών της Ρώμης, στην υπόθεση που κόστισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους. 

Η εισαγγελία της Γένοβας πραγματοποιεί έρευνα σε βάρος 20 προσώπων για την κατάρρευση της οδογέφυρας Μοράντι, στις 14 Αυγούστου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 43 ανθρώπους.

Η έρευνα, όπως αναφέρει ο Τύπος, διεξάγεται για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας και παραβίαση των κανόνων πρόληψης ατυχημάτων.

Στην υπόθεση ενέχονται ανώτατοι ιθύνοντες και μάνατζερ της ιδιωτικής Εταιρίας Αυτοκινητοδρόμων (Autostrade per l'Italia), καθώς και στελέχη του υπουργείου υποδομών της Ρώμης και των τοπικών γραφείων του υπουργείου στην Γένοβα, στο Τορίνο και στην πόλη Αόστα.

Στο μεταξύ, ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε δήλωσε ότι «δεν θα υπάρξει καμία ευνοϊκή μεταχείριση για την εταιρία αυτοκινητοδρόμων, μετά από αυτή την τραγωδία», αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να πει ακόμη αν θα επιλεγεί η εθνικοποίηση του δικτύου αυτοκινητοδρόμων ή η ανάθεσή του σε άλλη εταιρία, μετά από νέο, διαφανή διαγωνισμό.

Tags
Back to top button