Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γαλλία: Σχεδόν 1.000 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν το διήμερο της Πρωτοχρονιάς

Πάνω από 900 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν ή υπέστησαν ζημιές λόγω εμπρησμών στη Γαλλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετέδωσαν σήμερα γαλλικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών.

Χθες Κυριακή το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας γνωστοποίησε ότι 650 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας αριθμός ελαφρά μειωμένος σε σύγκριση με τα 602 της περασμένης χρονιάς. Ο αριθμός των εμπρησμών αυτοκινήτων μειώθηκε κατά 20% τα τελευταία πέντε χρόνια.

Όμως σήμερα η εφημερίδα Le Parisien γράφει -επικαλούμενη τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών Πιερ Ανρί Μπραντέ- ότι συνολικά 945 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν ή υπέστησαν ζημιές από τις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας) την 31η Δεκεμβρίου ως τις 05:00 της 1ης Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο αριθμός των επεισοδίων αυτού του είδους αντιθέτως αυξήθηκε κατά 17,5% σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

Οι πυρπολήσεις αυτοκινήτων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έχει μετατραπεί σε κάτι σαν «παράδοση» στα προάστια των γαλλικών πόλεων μετά τις ταραχές του 2005.

Tags
Back to top button