Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Εθνικιστικό κόμμα καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν τον Φρανσουά Φιγιόν

Ο Φρανσουά Φιγιόν δεν περίμενε αύτη την υποστήριξη. Το Εθνικό Δημοκρατικό Κίνημα (MNR), κάλεσε τους οπαδούς του, την Τρίτη, 18 Απριλίου, με ανακοίνωσή του, να ψηφίσουν τον Φιγιόν στις προεδρικές.

Πέντε ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών, το μικρό εθνικιστικό κόμμα της που δημιουργήθηκε το 1999, με πρόεδρο τον Μπρούνο Μεγκρέ, πρώην στέλεχος του πατέρα Λεπέν, έκανε την έκπληξη.

«Επειδή επιθυμούμε να μην είναι στον δεύτερο γύρο ο Εμμανουέλ Μακρόν ή ο Ζαν Λικ Μελανσόν, ένας από τους εκπροσώπους της φιλομεταναστευτικής και διεθνιστικής αριστεράς, το ΜΝR καλεί τους Γάλλους να στηρίξουν την παρουσία του Φρανσουά Φιγιόν στον δεύτερο γύρο», γράφει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ακροδεξιό κόμμα, πρόκειται «για μια υπεύθυνη ψήφο, η οποία θα δημιουργήσει συνθήκες χωρίς κίνδυνο για τη χώρα μας και θα φέρει εκλογικό όφελος και στην υποψήφια του Εθνικού Μετώπου», προσθέτει.

Το μικρό κόμμα NMR προήλθε από διάσπαση του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου και είχε ήδη κατεβάσει υποψήφιο πρόεδρο το 2002. Ο ίδιος ο Μπρούνο Μεγκρέ ήταν υποψήφιος και είχε συγκεντρώσει 2,34% των ψήφων, ενώ τότε το Εθνικό Μέτωπο με υποψήφιο τον πατέρα Λεπέν είχε συγκεντρώσει 16,86% στον πρώτο γύρο.

Tags
Back to top button