Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: «Ευτυχώς που τον κατήγγειλα, το έπαιζε θύμα»-Σπάει τη σιωπή της η γυναίκα που «ξεσκέπασε» τον Πελικό (Βίντεο)

Η γυναίκα που βοήθησε να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο της υπόθεσης Πελικό στη Γαλλία, σπάει τη σιωπή της.

Η Ναταλί, μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ καθώς ήταν η γυναίκα από την οποία ο Ντομινίκ Πελικό προσπαθούσε να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από την φούστα της τον Σεπτέμβριο του 2020 και τον κατήγγειλε, για να ξεσπάσει τελικά ένα σοκαριστικό σκάνδαλο, από το οποίο ο 71χρονος αποδείχθηκε πως υπνώτιζε τη γυναίκα του, για να την βιάζουν άλλοι.

Η Ναταλί, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν η πρώτη που τον είχε καταγγείλει, καθώς το ίδιο είχε συμβεί και το 2010 από άλλη γυναίκα, όμως τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με πρόστιμο… 100 ευρώ. Η σύζυγός του, δεν το έμαθε ποτέ.

«Μετά το περιστατικό δεν φορούσα φούστα για δύο χρόνια όταν πήγαινα να ψωνίσω. Τα ρούχα που φορούσα εκείνη την ημέρα, τα πέταξα, είπε στο BFMTV.

Η καταγγελία της οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του Πελικό, όπου οι αστυνομικοί έψαξαν το κινητό του κι εκεί βρήκαν υλικό που έδειχνε τη σύζυγό του ναρκωμένη στο κρεβάτι για να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο που έχει σοκάρει τον πλανήτη.

«Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω την καταγγελία. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά είναι ένας ηλικιωμένος που το έπαιζε θύμα. Σου έδινε αυτή την εντύπωση. Όταν διάβασα το πρώτο άρθρο για το ποιος είναι, το πέταξα από τα χέρια μου» τόνισε η Ναταλί.

Tags
Back to top button