Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γ. Πανούσης: «Βέβαια όχι στην έκδοση» των 8 Τούρκων αξιωματικών

Την αντίθεση του στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου στην Τουρκία, δήλωσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης πανούσης μιλώντας σε ρ/σ.

«Βέβαια όχι στην έκδοση. Καθέτως όχι. Και προσοχή καμία σύνδεση με άλλα θέματα. Ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν μπορεί να εμπλέκονται με άλλα. Αν το κάνει θα είναι μεγάλο λάθος. Θα είναι διπλό λάθος αν πας να εντάξεις αυτή την περίπτωση σε διμερείς συμφωνίες. Δηλαδή π.χ. θα είναι καλύτερη η συμφωνία στην Κύπρο και θα σου δώσω τους οκτώ ή μη μου στείλεις ξανά πρόσφυγες στη Μυτιλήνη και θα τους εκδώσω».

O κ. Πανούσης εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην ευρύτερη περιοχή και προέβλεψε ως πολύ πιθανή μια κρίση στο Αιγαίο.

«Θεωρώ ότι όταν η Τουρκία έχει εσωτερική κρίση την εξάγει και ή θα κάνει εξαγωγή στο Αιγαίο ή στην Κύπρο ή όπου μπορεί. Δεν νομίζω ότι είναι η φάση που ειρηνικά ή ομαλά θα επιχειρήσει να κλείσει πληγές. Σε ό,τι αφορά εθνική κρίση με επίκεντρο το Αιγαίο σας απαντώ κοντός ψαλμός αλληλούια. Σε αυτή την περίπτωση θα καταλάβουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις ότι δεν μπορεί κανείς μόνος του και θα είναι ευκαιρία για τους εαυτούς τους και τους οπαδούς τους να προχωρήσουν σε εθνική συνεννόηση».

Ερωτηθείς για τις διεργασίες στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και τη δική του συμμετοχή σε αυτές, ο κ. Πανούσης υποστήριξε ότι το οποιοδήποτε νέο εγχείρημα για να έχει απήχηση θα πρέπει να περιλαμβάνει και δυνάμεις οι οποίες συνεργάστηκαν ή βρίσκονται ακόμη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Tags
Back to top button