Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φθιώτιδα: Σύλληψη 51χρονου στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλο και ναρκωτικά

Το πιστόλι που είχε στην κατοχή του ένας 51χρονος μαζί με ναρκωτικά, εξετάζουν οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας μετά τη σύλληψή του στον οικισμό του Θεολόγου στην Φθιώτιδα από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αταλάντης οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο 51χρονος συνελήφθη όταν στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε κρυμμένο ένα αλουμινόχαρτο με 1,6 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, αλλά στο σπίτι του βρέθηκε το πιστόλι που κατασχέθηκε και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 100 σφαίρες και άλλα 4,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στην προανάκριση, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά από έναν 45χρονο.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του δεύτερου υπόπτου, όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίου, μία σύριγγα με 0,5 ml ηρωίνης και ένας τρίφτης κάνναβης. Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 51χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Tags
Back to top button