Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη διάρρηξη στα δύο υπουργεία - Ανενόχλητοι οι δράστες έκλεψαν 30 laptop

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη διάρρηξη που καταγράφηκε στα δύο υπουργεία, το Εργασίας και Κοινωνικής Υπόθεσης, όπου δράστες αφαίρεσαν 30 ολοκαίνουργια laptop, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Τις φωτογραφίες από τη διάρρηξη στα υπουργεία, σύμφωνα με το Open, τις έχουν στα «χέρια» τους οι Αρχές και τις εξασφάλισαν από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα συγκεκριμένα κτίρια.

Χειροπέδες σε νεαρό διαρρήκτη με δυο εντάλματα σύλληψης

Στη μία εξ' αυτών φαίνονται οι διαρρήκτες, με κουκούλα στο πρόσωπό τους και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, να κατεβαίνουν ανενόχλητοι τις σκάλες των υπουργείων, ενώ στην πλάτη τους φέρουν φουσκωμένες τσάντες.

Οι Αρχές, οι έρευνες των οποίων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια σύλληψη ή προσαγωγή, εκτιμούν πως πρόκειται για τη στιγμή, που είχαν αφαιρέσει τα laptop και προσπαθούν να εξαφανιστούν από τον χώρο.

«Δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω με το κτίριο, πήγαν απευθείας στον 7ο» ανέφεραν μάρτυρες. Τις κινήσεις τους έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί προσπαθούν από τα χαρακτηριστικά τους να αντλήσουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη και τη σύλληψη τους.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Δευτέρας. Αφού έσπασαν την κλειδαριά της ξύλινης πόρτας, που ανήκει σε γραφεία του υπουργείο Εργασίας, ανέβηκαν στον 6ο όροφο. «Ανέβηκαν με τα πόδια μέχρι τον 7ο όροφο, εκεί έκατσαν μισή ώρα με σαράντα λεπτά και κατεβαίνοντας με σακίδια στην πλάτη, ήταν μαυροντυμένοι μέχρι πάνω με κουκούλες και χειρουργικές μάσκες και γάντια» σημείωσαν οι ίδιοι μάρτυρες.

Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνουν δύο φορές τη διαδρομή προκειμένου να μπορέσουν να μεταφέρουν όλα τα κλοπιμαία. Έχοντας στα χέρια τους φορητούς υπολογιστές έφτασαν στο ισόγειο του κτιρίου, έβγαλαν έναν λοστό από την τσάντα τους και έσπασαν τη μεταλλική πόρτα. Έτσι κατάφεραν να βγουν από το κτίριο ανενόχλητοι προς την οδό Ευρυπίδου χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Tags
Back to top button