Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φωτογραφίες από το σπίτι που κρυβόταν ο τρομοκράτης του Reina

Στη σύλληψη του δράστη που αιματοκύλισε το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Reina στην Κωνσταντινούπολη προχώρησαν οι Τούρκοι.

Πρόκειται για τον Αμπντουλκαντίρ Μασαριποφ, υπήκοο Ουζμπεκιστάν, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι φίλου του στη συνοικία Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης από μέλη των δυνάμεων ασφαλείας. Ο δράστης βρισκόταν στο συγκεκριμένο οίκημα από την επομένη της επίθεσης και μαζί του κρύβονταν εκεί με το παιδί του.

Ο διοικητής της Κωνσταντινούπολης Βασίν Σαχίν, σε δηλώσεις του πρόσθεσε ότι ο δράστης είχε εκπαιδευτεί στο Αφγανιστάν, μιλά τέσσερις γλώσσες και είχε εισέλθει παρανόμως στην Τουρκία από τα ανατολικά σύνορα. Σημείωσε μάλιστα ότι ο δράστης παραδέχτηκε την ενοχή του και ότι μαζί του συνελήφθησαν επίσης ένας Ιρακινός και τρεις γυναίκες

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για την επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Tags
Back to top button