Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Φωτό ντοκουμέντο: Ο Ιλίρ Μέτα και οι ηγέτες των Αλβανών στα Σκόπια χαιρέτισαν με «αετό» της «Μεγάλης Αλβανίας»

Ο πρόεδρος της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, μετέβη στην ΠΓΔΜ για τους εορτασμούς της δημιουργίας του Αλβανικού Αλφάβητου, το οποίο φτιάχτηκε πριν ένα αιώνα από Αλβανούς στα Σκόπια.

Ο Ιλίρ Μέτα με τον πρόεδρο του σκοπιανού DUI Αλί Αχμέτι, τον πρόεδρο του σκοπιανού κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Γεωργίου Καστριώτη και λίγο αργότερα χαιρέτισαν όλοι μαζί με τον "αετό" της "Μεγάλης Αλβανίας".

Δηλώσεις Ιλίρ Μέτα

«Είμαι πολύ χαρούμενος», δήλωσε ο Αλβανός πρόεδρος, που βρίσκομαι στα Σκόπια, μαζί με τον αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση –DUI, Αλί Αχμέτι, το πρόεδρο του κοινοβουλίου της Δημοκρατίας της «Μακεδονίας», Ταλάτ Τζαφέρι και πολλές άλλες προσωπικότητες που συμμετέχουν στον εορτασμό της 110ης επετείου του Συνεδρίου του Μοναστηριού, αυτό το σημαντικό γεγονός για ολόκληρο το αλβανικό έθνος, στο οποίο εντάχθηκαν όλοι οι Αλβανοί με την αλβανική γλώσσα και αλφάβητο που προηγήθηκε της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, και της δημιουργίας του αλβανικού κράτους».

Πρόσθεσε ακόμη:

«Η τιμή σήμερα είναι τους Γκέργκι Φίστα, Λουίτζι Γκουρακούκι, Μιδάτ Φράσερι και όλες τις διακεκριμένες προσωπικότητες εκπροσώπους της οικογένειας Κυριαζή, οι οποίοι σε πολύ δύσκολες συνθήκες κατόρθωσαν να δώσουν στο λαό μας μια εξαιρετική δυναμική ενότητας και ηγεσίας για το μέλλον του έθνους μας», είπε ο πρόεδρος Ιλίρ Μέτα

Tags
Back to top button