Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Φινλανδία: Θέλει να «σηκώσει» φράχτες στα ανατολικά σύνορα με τη Ρωσία

Να τροποποιήσει τη νομοθεσία για τα σύνορά της για να μπορέσει να κατασκευάσει φράχτες στα ανατολικά σύνορά της με τη Ρωσία, σχεδιάζει η Φινλανδία, η κυβέρνηση της οποίας επιδιώκει να ενισχύσει την ετοιμότητα της έναντι των υβριδικών απειλών.

Η φινλανδική κυβέρνηση έσπευσε να ενισχύσει την ασφάλεια των συνόρων, καθώς φοβάται ότι η Ρωσία θα προσπαθήσει να της ασκήσει πίεση στέλνοντας πρόσφυγες που αιτούνται άσυλο. Προς το παρόν, η δασική συνοριακή ζώνη μεταξύ των δύο χωρών σημειώνεται μόνο με πινακίδες και πλαστικές γραμμές για το μεγαλύτερο μέρος των 1.300 χιλιομέτρων της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε κατηγορήσει τη Λευκορωσία ότι έκανε το ίδιο στα τέλη του περασμένου έτους, όταν εκατοντάδες μετανάστες από τη Μέση Ανατολή, το Αφγανιστάν και την Αφρική μετακινήθηκαν στα πολωνικά σύνορα.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της ΕΕ, οι μετανάστες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο σε οποιοδήποτε σημείο εισόδου σε μια χώρα μέλος της ΕΕ.

Η τροπολογία θα επιτρέψει επίσης την κατασκευή φράκτη, καθώς και νέους δρόμους για τη διευκόλυνση της περιπολίας στα σύνορα στη φινλανδική πλευρά.

Tags
Back to top button