Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φανατικός μουσουλμάνος μετανάστης παραδέχτηκε ότι ήθελε να καταστρέψει χριαστιανικά σύμβολα στην Ιταλία (φωτό)

Έναν άστεγο μουσουλμάνο μετανάστη συνέλαβαν οι ιταλικές αρχές στην πόλη Φούτζια επειδή «ήθελε να καταστρέψει χριστιανικά σύμβολα». Συγκεκριμένα ο δράστης πιάστηκε επ “αυτοφώρω από τον ιερέα της εκκλησίας ο πάλεψε για να συγκρατήσει τον άνδρα, που «έπασχε από μια ορατή ψυχο-σωματική κρίση».

Ο ιερέας της εκκλησίας ειδοποίησε αμέσως τις αρχές .

Ιταλικά    κάνουν λόγω για έναν 25χρονος από την  Γκάμπια που είπε στην αστυνομία ότι ήταν φανατικός μουσουλμάνος και ήθελε να καταστρέψει χριστιανικά σύμβολα.

Έβαλε φωτιά στην φάτνη και κατέστρεψε ένα άγαλμα της Παναγίας, στην στην ενορία της Madonna del Rosario στη Φότζια της νότιας Ιταλίας, προκαλώντας την κινητοποίηση των Ιταλών κατοίκων της περιοχής .

Η εμπρηστική επίθεση, έλαβε χώρα όταν ο μουσουλμάνος είδε να  παίζουν  παιδιά να παίζουν κοντά στην φάτνη,  και  φώναξε ότι θα σκοτώσει  τους απίστους τρομοκρατώντας τα νήπια και τους γονείς τους .

Ο Ιταλός βοηθός εισαγγελέα είπε ότι ο μετανάστης  απαγγέλλοντας στίχους του Κορανίου, επιτέθηκε στα παιδιά ενώ οι δηλώσεις του ήταν «συνδεδεμένες» με την Αλ-Νούσρα .

Πρόκειται για ένα από τα πολλά μεμονωμένα περιστατικό που λαμβάνουν χώρα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις , τα οποία όμως αυξάνονται συνεχώς με γεωμετρική πρόοδο, αποδεικνύοντας το μίσος που κρύβουν πολλοί από τους μετανάστες οι οποίοι εισήλθαν στην Ευρώπη, προκαλώντας συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας .

Στην Γερμανία , Αυστρία και άλλες πόλεις οι μουσουλμάνοι την παραμονή της πρωτοχρονιάς επιτέθηκαν σεξουαλικά σε χιλιάδες γυναίκες προκαλώντας την οργή των συνοδών τους και την επέμβαση της αστυνομίας.

Όλοι σχεδόν όταν συλλαμβάνονται χρησιμοποιούν ως δικαιολογία ψυχοσωματικές κρίσεις λόγω των συνθηκών που διαβιούν , αλλά πλέον οι αρχές στρέφονται σε κύκλωμα χορήγησης ναρκωτικών το οποίο τους τα χορηγεί και σε συνδυασμό με τα εμπρηστικά κηρύγματα διαφόρων Ιμάμηδων, τα οποία  τους «οπλίζουν τα χέρια» για  να διαπράττουν τέτοιες ειδεχθείς πράξεις.

Tags
Back to top button