Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έβλεπε τηλεόραση και παρατήρησε κάτι στο λαιμό του παρουσιαστή – Η παρέμβασή της του έσωσε τη ζωή! (φωτό)

Θαύματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένουμε και, αναμφισβήτητα, όταν τα χρειαζόμαστε περισσότερο, όπως συνέβη στην παρακάτω ιστορία. Ο Tarek El Moussa, παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής έχει πιθανόν συνηθίσει σε τηλεθεατές που ασχολούνται με την εμφάνισή του.

Συνήθως, έχουν να κάνουν με την καλή του εμφάνιση του και τη γοητευτική του παρουσία, αλλά μια μέρα, μία τηλεθεάτρια είδε κάτι που την ανησύχησε αρκετά για να αναλάβει δράση. Έπραξε σωστά επειδή είχε απόλυτο δίκιο.

Ο Tarek El Moussa παρουσιάζει μια εκπομπή για επενδύσεις σπιτιών που ονομάζεται Flip or Flop. Ο γοητευτικός παρουσιαστής έχει τη δουλειά των ονείρων του, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα του έσωζε τη ζωή. Ο Tarek ανακάλυψε όγκο στον θυρεοειδή του πάνω στην ώρα για τη χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται στους λεμφαδένες του.

Μία προσεκτική τηλεθεάτρια που ανήκε σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, παρατήρησε κάτι περίεργο στο λαιμό του Tarek.

Καθώς κινούταν σε όλη την εκπομπή, ήταν σε θέση να παρατηρήσει ότι υπήρχε ένα εξόγκωμα στο λαιμό του, που κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Πήρε πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τους παραγωγούς, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Tarek ότι μια επίσκεψη στο γιατρό θα ήταν μια καλή ιδέα.

Ο Tarek πλέον αναρρώνει από τον καρκίνο, που θα εξαπλωνόταν ταχέως και σε άλλους ιστούς. Η τηλεθεάτρια που ειδοποίησε την εκπομπή κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή, όπως θα έκανε και στη δουλειά της στο νοσοκομείο. Σίγουρα ο Tarek θα την ευγνωμονεί!

Tags
Back to top button