Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εύβοια: «Θάφτηκε» από τα χιόνια το νοσοκομείο της Κύμης βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός λειτουργίας (φωτό)

Δραματική είναι η κατάσταση από την κακοκαιρία στην Εύβοια, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι πόλεις της.

Πολλά χωριά της Εύβοιας παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ οι χιονοπτώσεις είναι πυκνές και σήμερα, με αποτέλεσμα τα σωστικά συνεργεία να μην μπορούν να φτάσουν στους εγκλωβισμένους κατοίκους.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι ακόμη και το νοσοκομείο της Κύμης μοιάζει με «ιγκλού», καθώς έχει θαφτεί από το χιόνι. Η είσοδος του δεν είναι προσβάσιμη λόγω του χιονιού, ενώ πόρτες και παράθυρα του έχουν πιάσει πάγο!

Μάλιστα, πολίτες της Κύμης με φωτογραφίες του νοσοκομείου στα social media προσπαθούν να αναδείξουν το πρόβλημα για να λυθεί άμεσα καθώς υπάρχουν εντός ασθενείς και άλλοι πολίτες που θέλουν να μπουν για νοσηλεία.

Tags
Back to top button