Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euroleague: Μεγάλη νίκη της Εφές επί της Αρμάνι με 90-86

Μεγάλη ψυχή από την Αναντολού Εφές! 

Η Αρμάνι Μιλάνο είχε το προβάδισμα για πάνω από 38 λεπτά, όμως οι παίκτες του Περάσοβιτς έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος και πανηγύρισαν τη σημαντική νίκη (90-86) που τους κρατάει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας και τους πήγε στο 11-11. 

Κορυφαίοι οι Ερτέλ και Χάνεϊκατ με 17 και 16 πόντους αντίστοιχα για τους Τούρκους, με τον Σάντερς να είχε 18 πόντους για τους φιλοξενούμενους. 

Καταιγιστικό ξεκίνημα έκανε στην αναμέτρηση η Αρμάνι, καθώς προηγήθηκε 10-0 στα πρώτα δύο λεπτά, ενώ στη συνέχεια έφτασε ακόμη και στο +16 (5-21). Στο τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου, η Εφές «ξύπνησε» επιθετικά, αλλά οι φιλοξενούμενοι την έκλεισαν στο +12 (15-27). Οι παίκτες του Ρέπεσα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με την υπέρ τους διαφορά να φτάνει ακόμη και στο +19 (27-46), με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 40-54. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Εφές αντέδρασε και κατάφερε να ρίξει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, ύστερα από τρία λεπτά (50-59). Η Αρμάνι αντέδρασε και διατηρούνταν στο +10 (62-72), μέχρι και δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, ώσπου ήρθε η νέα αντεπίθεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλησίασαν ακόμη περισσότερο στο τέλος (69-74). 

Το παιχνίδι πήρε… φωτιά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με τους Τούρκους να ισοφαρίζουν ένα 5-0 (74-74). Οι Ιταλοί δεν… πτοήθηκαν και μέσα από την άμυνά τους, πήγαν στο +8 (75-83) στα μισά, όμως από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκίνησε μία τεράστια αντεπίθεση από την Εφές, η οποία αποδιοργάνωσε εντελώς την Αρμάνι και έτσι έφτασε πήγε στο 88-85, παίρνοντας τη νίκη με το τελικό 90-86. 

Τα δεκάλεπτα: 15-27, 40-54, 69-74, 90-86 

Tags
Back to top button